LOGOUT_DESCRIPTION=Sa oled sisse loginud.
Tegemist on sõnumiga, mis tuleb siis kui soovid lehelt välja logida. Minul tuleb see seoses ccBoard foorumist välja logimisega ehk kui vajutada foorumis logout linki, siis suunatakse sellele lehele, kus on tekst "Sa oled sisse loginu." ja nupp välja logimiseks. Võib-olla mingis teises situatsioonis sobib see tekst, aga mulle tundus, et kui ma olen otsustanud vajutada logi välja linki, siis ma juba tean, et olen sisse loginud ja seda pole tarvis mulle ju öelda. Selle asemel võiks olla teavitus kuidas lahkud. MIna näiteks asendasin selle tekstiga: "Lahkumiseks vajuta nuppu 'Välju'"
PASSWORD_RESET_SUCCESS=Parool on saadetud.
See tekst ilmub pärast seda kui ununenud parooli asemele on uued paroolid sisestatud. Võib-olla mingil juhul see uus parool saadetakse ka mailile, ma ei tea täpselt. Mulle igatahes ei saadetud midagi ja seega oleks palju loogilisem kui see tekst ütleks hoopis "Parool on muudetud".
RESET_PASSWORD_EMAIL_TIP_TEXT=Palun sisesta oma kasutajakonto jaoks e-posti aadress.
Igapool mujal on räägitud, et tuleb sisestada oma kasutajakontoga seotud e-posti aadress, aga tooltipist jääb mulje, et võib mingi suvalise e-posti aadressi sisestada. Mina asendasin selle järgnevalt: "Palun sisesta oma kasutajakontoga seotude-posti aadress."
Lihtsalt sellised tähelepanekud siis.